سیر سیاه قم 2020-03-15

سیر سیاه چیست، از کجا تهیه کنیم؟

برای درست کردن این محصول، سیر خام را بین 50 تا 90 روز در دمای تقریبی 60 تا 77 درجه سانتی‌گراد نگهداری می‌کنند. بعد از این مدت، سیر حالت ژله‌ای پیدا کرده و دارای رنگی سیاه، مزه‌ای شیرین و بافتی جویدنی و بدون بو می‌‌شود. کفیر و کامبوجا و کفیرآب از بهترین منابع پروبیوتیک می باشد که علاوه بر تاثیرات زیاد بر سلامت افراد ، طرز تهیه ساده و قیمت بسیار مناسبی دارد و می تواند یکی از بهترین جایگزین های دوغ و نوشابه کارخانه ای و مضر بازار باشد. آموزش‌ها و مقالات متنوع، پاسخگویی سریع به سؤالات، تضمین کیفیت محصول و ارسال به‌موقع بخشی از خدمات ارائه‌شده می‌باشد. ما در مجموعه پروبیوتیک افتخار می‌کنیم میزان مصرف محصولات لبنی و فراسودمند را در کشور هرچند اندک افزایش داده‌ایم. سیر سیاه همان سیر سفید معمولی است که تحت فرآیند تخمیر طولانی مدت قرار گرفته است.

ایمالز اولین وبسایت مقایسه قیمت در ایران است.ایمالز جستجوگر کالا در بین فروشگاه‌های اینترنتی است، و به خریدار کمک می‌کند تمام انتخاب‌های خود را در یک جا مشاهده کرده و کالاها را با قیمت ارزان‌تری تهیه کند. همچنین این امر موجب خرید بهتر، ارزان‌تر و آگاهی از قیمت واقعی اجناس می‌شود.لازم به ذکر است که ایمالز فروشگاه اینترنتی نیست و تنها مرجعی برای جستجو، مقایسه و معرفی کالا و فروشگاه‌های اینترنتی می باشد. ۱- سیر سیاه باید از تخمیر سیر تازه و ارگانیک و سالم به دست آمده باشد. تخمیر سیرهای کهنه و مانده یا در حال خراب شدن برای به دست آوردن سیر سیاه کیفیت محصول را پایین می آورد.

طی تحقیقات انجام شده خوردن سیر باعث کاهش وزن می شود و این کاهش وزن در اثر بی اشتهای نیست بلکه کمتر غذا خوردن نیست بلکه باعث کاهش چربی شکم می شود. خوردن سیر سیاه سوخت و ساز بدن بالا می رود و در نتیجه باعث لاغری می شود. فرایند تولید و تخمیر این فراورده باعث می‌شود که این محصول، آنتی‌اکسیدان بیشتری نسبت به سیر خام داشته باشد.

مصرف موقت و گاه و بی گاه هر چند مفید است اما باعث کاهش اثرات مثبت سیر سیاه می شود (منبع). چه آن را بخرید و چه آن را در خانه درست کنید، سیر سیاه یک ماده همه کاره است که مطمئناً به یک جزء اصلی در خانه شما تبدیل خواهد شد. سیر سیاه نوعی سیر است که برای چند هفته در دمای بالا تخمیر شده تا سیاه شود و طعمی منحصر به فرد و پیچیده پیدا کند. سیر سیاه را می‌توان به راحتی به عنوان یک میان‌وعده سالم مصرف کرد یا در پخت و پز از آن استفاده کرد. طعم شیرین و ملایم آن، این محصول را به یک افزودنی عالی برای غذاهای مختلف تبدیل کرده است.

بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود.

در هنگام خرید این فراورده غذایی، باید به نکاتی توجه کنید تا از خواص کامل آن بهره ببرید. قند خون بالا برای سلامتی بسیار مضر بوده و در صورت ابتلای فرد به دیابت، می‌تواند باعث عفونت، آسیب کلیوی و بیماری‌های قلبی شود. سیر سیاه باعث کاهش التهاب بدن و کلسترول و همچنین تنظیم اشتها در افراد می‌شود. این نوع سیر یک فراورده غذایی است که از تخمیر سیر خام، در اثر حرارت و رطوبت کنترل شده تهیه می‌شود.

این فرآیند باعث می‌شود که دانه ها نرم و سیاه شوند و طعم ملایم و کاراملی پیدا کنند. این محصول به دلیل فواید و اثرات مثبت آن به عنوان یک غذای فراسودمند محبوبیت زیادی پیدا کرده است. سیر سیاه همانطور که در بخش قبلی مقاله گفته شد بسیار مفید و پرخاصیت بوده اما نباید در مصرف این گیاه دارویی زیاده روی کرد چرا که ممکن است برای فرد مصرف کننده آثار زیان باری را به دنبال داشته باشد. نحوه مصرف سیر سیاه در کشورهای مختلف فرق کرده اما روش رایج آن در کشور های آسیایی، اروپایی و آمریکایی یک تا ۳ بوته در روز بوده که افراد آن را با معده خالی مصرف می کنند. سیر سیاه قم یکی از محصولات صادراتی این شهر است که به اروپا صادر می شود و در ارتباط با خواص سیر سیاه قم مقالات معتبری هم به چاپ رسیده است. طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است.

سیر سیاه را می توانید به تنهایی مصرف کنید یا داخل انواع غذا ها استفاده کنید و یا می توانید با سیر سیاه یک سس خوشمزه تهیه کنید. سیر سیاه شیرین است و مزه بدی در هان شما باقی نمی گدارد و به راحتی خورده می شود. می توانید از سیر سیاه در آشپزی و روی پتیزا و نان تست میل کنید و یا می توانید سیر سیاه را به صورت درسته با غذا میل کنید و یا آن را خشک کنید و به صورت خشک مصرف کنید. می توان آن را چرخ کرده و در سس ها، اسپری ها و مارینادها استفاده کرد، یا برش داد و به سالاد، سوپ و خورشت اضافه کرد. همچنین به خوبی با پنیر، گوشت و غلات جفت می شود و می توان از آن برای طعم دادن به انواع غذاها استفاده کرد.

۴- علاوه بر اینکه سیر سیاه بایادی در محیط استریلیزه شده و بهداشتی انجام می شود، سیر سیاه تولیدی در سردخانه نگهداری می شود تا هم خواص آن حفظ شود و هم تاریخ انقضای بیشتری داشته باشد. قیمت این محصول با توجه به خواص و فوایدی که برای بدن دارد بسیار مناسب بوده و مشتریان و خریداران از خرید خود راضی و خرسند هستند. این ماده مغذی سطح کلی کلسترول بدن را تنظیم می‌کند، یعنی کلسترول بد و تری گلیسیرید را کاهش داده و کلسترول خوب را افزایش می‌دهد. همه این عوامل، باعث سلامت قلب و کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری‌های قلبی می‌شود.

سرم سیر سیاه نیز یکی دیگر از محصولات مفید است که می‌تواند به بهبود سلامت پوست و مو کمک کند. این سرم می‌تواند به عنوان یک درمان طبیعی برای مشکلات پوستی مورد استفاده قرار گیرد. به دنبال طعم جدیدی هستید که برای سلامتی هم مفید باشد؟ سیر سیاه را امتحان کنید! این سیر جادویی که از تخمیر سیر سفید به دست می‌آید، با طعم ملایم و کاراملی خود، شما را شگفت‌زده خواهد کرد. سیر سیاه نه تنها طعمی بی‌نظیر به غذاهای شما می‌دهد، بلکه فواید سلامتی متعددی نیز دارد. سیر سیاه با کیفیت بایادی در شهر نجف آباد، نزدیک اصفهان تولید می شود.

چه به دنبال حبه سیر سیاه کامل باشید، چه پودر سیر سیاه یا خمیر سیر سیاه، گزینه های زیادی برای مطابقت با نیازهای شما وجود دارد. بنابراین دفعه بعد که در بازار سیر سیاه هستید، یکی از این گزینه ها را در نظر بگیرید تا عمق و پیچیدگی بیشتری به آشپزی خود بیافزایید. سیر سیاه به طور گسترده ای در دسترس است و به راحتی می توان فروشگاهی را پیدا کرد که آن را بفروشد.

برای زنان باردار یا شیر پیشنهاد می شود قبل از مصرف با پزشک خود مشورت کنند. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند. موارد استفاده از سیر سیاه بیز بسیار زیاد می باشد که در این مطلب برخی از مهمترین آن را برای شما شرح خواهیم داد.

سیر سیاه یک ماده دوست داشتنی است که در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده است. این نوعی سیر است که تخمیر شده و در نتیجه رنگی تیره و کاراملی مانند و طعمی شیرین و اومامی دارد. بسیاری از مردم از سیر سیاه در آشپزی خود استفاده می کنند تا به غذاهای خود عمق و پیچیدگی اضافه کنند.

در غیر این صورت، ما می توانیم سفارش شما را با پست پیشتاز به سراسر ایران ارسال کنیم. با توجه به قیمت مناسب سیر سیاه بایادی، خرید اینترنتی و ارسال با پست پیشتاز خیلی به صرفه تر از خرید حضوری از برندهای وارداتی است. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در سال های اخیر محبوبیت زیادی پیدا کرده است. با حرارت دادن پیازهای کامل سیر در دمای پایین و رطوبت بالا به مدت چند هفته به دست می آید و در نتیجه حبه هایی به رنگ سیاه و بافت نرم و جویدنی به دست می آید. فرآیند تخمیر نه تنها رنگ و بافت سیر را تغییر میدهد، بلکه طعم و مشخصات تغذیه ای را نیز تغییر می دهد.

سیر سیاه یکی از مواد غذایی منحصر به فرد و مفید است که در سال‌های اخیر توجه بسیاری از افراد را به خود جلب کرده است. این ماده غذایی به دلیل خواص فوق‌العاده‌اش، به عنوان یک مکمل طبیعی در رژیم غذایی بسیاری از افراد قرار گرفته است. در این مقاله به بررسی، خواص آن، طریقه مصرف، مضرات و نکات دیگر مرتبط با این ماده غذایی خواهیم پرداخت.

این گیاه بسیار مفید علاوه بر کشور هایی که گفته شد در ایران نیز کشت شده و در شهر های مختلف به ویژه قم می توان آن را خریداری کرده و از آن استفاده کرد. سیر سیاه در دمای اتاق ۲ تا ۳ ماه بعد از تولید دوام می آورد و بعد از آن فاسد می شود یا کپک می زند. بنابراین باید سیر سیاه را از جایی بخریم که از تاریخ انقضای آن مطمئن باشیم و بدانیم که سیر سیاه قبل از خرید در فریزر نگهداری میشده و فرصت کافی برای مصرف داشته باشیم. محصولات سیر سیاه که معمولا مدت زیادی در دست فروشنده های واسط در دمای اتاق نگهداری شده اند احتمالا یا سریع تر فاسد می شوند یا مواد نگهدارنده دارند که در مورد مصرف آن ها باید احتیاط کنیم. ۲- فرآیند تخمیر سیر باید با روش های علمی و مطابق تحقیقات انجام شده باشد.

می‌توانید روغن را به عنوان چاشنی در سالادها یا غذاها استفاده کنید. این ماده غذایی می‌تواند با افزایش متابولیسم و کاهش اشتها، به لاغری کمک کند. سیر سیاه می‌تواند به سم‌زدایی کبد کمک کند و عملکرد آن را بهبود بخشد. این موضوع به ویژه برای افرادی که به کبد چرب مبتلا هستند، بسیار مفید است. سیر استفاده شده برای فرایند تخمیر سیر همدان است که به دلیل آب و هوای گرم و خشک و ترکیبات خاک ، مواد معدنی بیشتری دارد و در دنیا معروف می باشد.این انتخاب برای تخمیر ، سبب افزایش کیفیت و طعم مطلوب تر محصول می شود.

از جمله خصوصیات بارز سیر سیاه درجه یک می توان به مقاومت بالا در برابر بیماری ها و افزایش سیستم ایمنی بدن اشاره کرد. هنگام خرید سیر سیاه، مهم است که به دنبال منابع باکیفیت باشید تا طعم و بافت ثابتی داشته باشید. در حالی که سیر تازه می تواند چندین ماه در جای خشک و خنک نگهداری شود، سیر سیاه ماندگاری کوتاه تری دارد و برای حفظ کیفیت آن باید در یخچال یا فریزر نگهداری شود. به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و هیجان انگیز است که می تواند به بسیاری از غذاها بعد جدیدی ببخشد.

پس اگر به دنبال بهترین محصولات سیر سیاه هستید، به سیرفروش سر بزنید و از تجربه خرید لذت ببرید. با خرید از سیرفروش، شما میتوانید از بهترین سیر سیاه برای پخت و پز و تهیه فرآورده های سیر استفاده کنید و از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید. همچنین ما انواع تخفیفات و جوایز را برای مناسبتان مختلف برای کاربران در نظر داریم.

این سیر تمام فواید سیرتازه را داراست با این تفاوت که طبق آزمایشات فراوان انجام شده بسیاری از خواص سیر تازه در آن بهبود یافته و علاوه بر آن خواص، ویژگی های منحصر به فردی بدست آورده که در ادامه مطلب با آن آشنا می شوید. مردم کشورهای آسیایی مانند تایلند، کره جنوبی و ژاپن سیرهای سیاه را به عنوان یک غذای سنتی قرن‌ها تولید و استفاده کرده‌اند، اما در دهه‌های اخیر وارد بازار جهانی شده‌است. به‌طور خلاصه، سیر سیاه با تخمیر کل پیاز سیر تازه در رطوبت بالا و درجه حرارت تولید می‌شود که به نوبه خود باعث می‌شود سیر به واسطه مجموعه ای از واکنش‌های غیر آنزیمی از جمله واکنش میرلارد، اکسیداسیون فنل‌ها و کارامل شدن سیاه شود. ۱- با خریداز فروشگاه بایادی، شما مستقیما از تولید کننده سیر سیاه خرید کرده اید و از این طریق با حذف واسطه ها، با قیمت کمتری این ماده غذایی فوق العاده را به دست آورده اید. فروشگاه Best of persian با هدف ارائه کالاهای اساسی خانواده‌های ایرانی، همواره کیفیت را در اولویت نخست قرار داده و رسالت ما، ارائه محصولات باکیفیت با نازل‌ترین قیمت است. از این رو کیفیت تمامی محصولات از جمله مواد غذایی، بهداشتی و… را تضمین می‌کنیم و در تلاش هستیم تا مشتریان خود را راضی نگه داریم.

اگر به دنبال محصولی طبیعی و مفید برای بهبود سلامت خود هستید، خرید سیر سیاه بهترین انتخاب است. سیر در دمای کنترل شده و در طول زمان تخمیر می‌شود تا به رنگ سیاه و طعم شیرین‌تر تبدیل گردد. همچنین سیر سیاه صادراتی هم در وزن 200 گرم موجود است که به میزان کمی نسبت به سیر سیاه کیفیت بالاتری دارد. در نتیجه، مکان‌های مختلفی برای تهیه سیر سیاه وجود دارد، از خرده‌فروشی‌های آنلاین گرفته تا بازارهای کشاورزان محلی.

می‌توانید آن را در سالادها، سوپ‌ها یا حتی با غذاهای گرم مانند پاستا و برنج ترکیب کنید. برای مثال املت سیر سیاه، پاستا سیر سیاه و پیتزا سیر سیاه از غذاهای خوشمزه‌ای هستند که می‌توانید سرو کنید. می‌توان این گیاه را به صورت های مختلف از عطاری ها و همچنین سایت های معتبر به صورت آنلاین خریداری کرد  که ما به شما عزیزان خرید اینترنتی سیر سیاه را پیشنهاد می کنیم. در این مقاله قصد داریم در ارتباط با یکی از بهترین و مفیدترین گیاهان دارویی یعنی سیر سیاه و خواص این گیاه مطالبی را برای شما عزیزان بازگو کنیم. سیر سیاه در ایران فقط در قم تولید می شود که به همین دلیل به سیر سیاه قم معروف است.

سیر سیاه دکتر بیز

زمان تخمیر مناسب برای سیر سیاه حداقل ۴۰ روز است و بهترین دمای تخمیر ۷۰ درجه سانتی گراد. بالا رفتن بیش از حد دما باعث خشک شدن سیر سیاه و سخت شدن جویدن و خوردن آن و همچنین شیرین نشدن آن می شود. کم بودن روزهای تخمیر هم می تواند باعث شود خواص درمانی سیر سیاه کمتر از حالت تخمیر کامل شود. بنابراین باید سیر سیاه را از جایی تهیه کنیم که مطمئن هستیم فرآیند تخمیر به درستی و طبق روش های علمی انجام شده است.

خواص این ماده، ابتلا به بیماری‌ها را کاهش داده و خاصیتی ضد پیری دارد. اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید. از آنجایی که این محصول با کیفیت های متفاوتی عرضه می شود و شرایط تولید آن بسیار مهم است، ممکن است در بازار با قیمت های مختلفی روبرو شوید. این محصول اگر به درستی و شرایط صحیح برای تخمیر قرار نگیرد کیفیت لازم را نداشته و طعم و بوی متفاوتی دارد. ۳- سیر سیاه بایادی از سیر تازه با کیفیت و مرغوب همدان تولید می شود. سیر سیاه ادرارآور بوده و این محصول سرشار از پتاسیم می‌ باشد و برای افرادی که از بیماری‌ های کلیوی رنج می‌ برند بسیار مناسب بوده است.

سیر سیاه را می توانید به تنهایی بخورید یا آن را به همراه سایر غذاها مصرف کنید. هر موقع که میل داشتید می توانید سیر سیاه بخورید (البته به مقدار مجاز). برای اینکه از فواید و مزایای سیر سیاه بهره مند شوید باید آن را به صورت مستمر و روزانه مصرف کنید. اثرات مثبت مصرف سیر سیاه معمولا بعد از یک تا سه ماه ظاهر خواهد شد.

بعد از سفارش و پرداخت آن، در زمان یک تا سه روز بسته شما آماده شده و با پست پیشتاز به آدرس شما ارسال خواهد شد. بسته های ارسالی با پست پیشتاز معمولا بین دو تا سه روزه به دست مشتری می رسد.

شما می توانید انواع و مارک های مختلف را امتحان کنید تا زمانی که مطابق سلیقه و نیاز خود برسید. اگر می خواهید با تهیه سیر سیاه خود آزمایش کنید، می توانید این کار را نیز انجام دهید. با گزینه های بسیار زیاد، لذت بردن از طعم منحصر به فرد و مزایای سلامتی سیر سیاه هرگز آسان تر نبوده است.

اما خوردن سیر سیاه باعث کاهش فشار خون می شود و بنابراین افرادی که به طور عاید فشار خون پایینی دارند بهتر است همراه با خوراکی آن را مصرف کنند و یعد از خوردن آن دو لیوان آب مصرف کنید. در بین محصولات فرآوری سیر، سیر سیاه به عنوان یکی از شناخته شده‌ترین غذاهای کاربردی موجود در بازار جهانی می‌باشد. در مقایسه با سیر خام، سیر سیاه دارای رنگ معمولی سیاه، طعم شیرین و بافت جویدنی و بدون بو است.

به دنبال سیر هایی باشید که در لمس نرم هستند و رایحه ای شیرین و کم رنگ میوه ای دارند. مصرف سیر سیاه می‌تواند به کاهش فشار خون و بهبود سطح کلسترول کمک کند. این خواص به دلیل وجود ترکیباتی مانند آلیسین است که به بهبود عملکرد عروق خونی کمک می‌کند. سیر سیاه به دلیل خوش طعم بودن و فراوان بودن ترکیبات فعال زیستی، با رشد چشمگیر تقاضای مصرف در طی سالهای اخیر به یکی از معروف‌ترین و برجسته‌ترین محصولات موجود در مواد مغذی و عملکردی مواد غذایی تبدیل شده‌است. علاوه بر این، سیر سیاه در بهبود روند تولید و همچنین نوآوری محصولات جدید پردازش سیر سیاه توجه مصرف‌کننده را به خود جلب کرده‌است.

از نظر تغذیه، اعتقاد بر این است که سیر سیاه حتی از سیر معمولی مفیدتر است. در طی فرآیند تخمیر، ترکیبات موجود در سیر تجزیه می‌شوند و ترکیبات جدیدی تشکیل می‌دهند که راحت‌تر توسط بدن جذب می‌شوند. سیر سیاه همچنین دارای سطوح بالاتر آنتی اکسیدان نسبت به سیر معمولی است که می تواند به محافظت در برابر بیماری های مزمن کمک کند. پس سیر سیاه را از کجا می توان تهیه کرد؟ می توان آن را در فروشگاه های مواد غذایی تخصصی و برخی از فروشگاه های مواد غذایی، هم به صورت آنلاین و هم حضوری پیدا کرد.

این فراورده برای لاغری مفید بوده و باعث چربی‌سوزی می‌شود؛ زیرا این ماده غذایی دارای آنتی‌اکسیدان و ترکیبات چربی‌سوز است و به افزایش سطح چربی‌سوزی، کاهش کلسترول و تنظیم قند خون کمک می‌کند. بهتر است سیرسیاه را در کنار خوراکی‌های سالم، پروتئین‌ها، کربوهیدرات‌ها و سبزیجات کم کالری مصرف کنید و به طور منظم، ورزش کافی داشته باشید. سیر سیاه به دلیل داشتن آنتی‌اکسیدان‌های قوی، می‌تواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند. این آنتی‌اکسیدان‌ها با رادیکال‌های آزاد مبارزه کرده و از آسیب به سلول‌ها جلوگیری می‌کنند. برای اینکه از مزایایی سیر سیاه بهرمند شوید توصیه می شود روزانه یک حبه سیر سیاه مصرف کنید.

این محصول از ارزش غذایی بسیار بالایی برخوردار بوده است به همین دلیل است که تمامی پزشکان استفاده از این محصول را در رژیم غذایی به شدت توصیه کرده اند. این فرآیند تخمیر معمولاً در دما و رطوبت کنترل شده انجام می‌شود و باعث تغییر رنگ و طعم سیر می‌شود. دارای طعمی ملایم‌تر و شیرین‌تر نسبت به سیر سفید است و به همین دلیل بسیاری از افراد آن را ترجیح می‌دهند. سیر سیاه درجه یک یکی از انواع محبوب سیر است که به دلیل طعم تند و پربوی آن مورد توجه قرار می گیرد. این نوع سیر دارای گل حساس و تنوع ذائقه بیشتری است و به عنوان یک ادویه مطرح و مفید در آشپزی استفاده می شود. سیر سیاه درجه یک تازه و طراوت بخش بوده و به دلیل مزه تند و خوشمزه ای که دارد، برای تهیه انواع غذاها و سس ها بسیار مناسب است.

امیدواریم از این مطالب که راجع به سیر سیاه قم هست به اندازه ی کافی لذت ببرید. به دلیل طرز تهیه آن اغلب به عنوان سیر کهنه یا سیر تخمیر شده شناخته می شود. اگرچه ممکن است خوردن سیر سیاه شده عجیب به نظر برسد، اما در واقع یک ماده بسیار مورد توجه در بسیاری از دستور العمل ها است و در سال های اخیر به طور فزاینده ای محبوب شده است. این ماده غذایی به کمک رادیکال‌های آزاد و جلوگیری از استرس اکسیداتیو، سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و به عنوان یک رژیم غذایی متعادل مصرف می‌شود. در صورتی که با شرایط خاصی در بدن خود مواجه هستید، بهتر است قبل از تغییر در رژیم غذایی خود با یک متخصص تغذیه مشورت کنید. می‌توانید آن را به سالادها، سوپ‌ها و خورشت‌ها اضافه کنید تا طعم و خواص آن را بهره‌برداری کنید.

سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند. تمامی حقوق این وب سایت متعلق به فروشگاه مزرعه سبز اسکندری می باشد.هر گونه کپی برداری از طرح و مطالب پیگرد قانونی دارد. 481,000 تومان قیمت اصلی 481,000 تومان بود.348,000 تومانقیمت فعلی 348,000 تومان است.

سیر سیاه یک ماده غذایی با خواص فوق‌العاده است که می‌تواند به بهبود سلامت عمومی کمک کند. با این حال، مصرف آن باید با احتیاط انجام شود و افرادی که به سیر حساسیت دارند یا از داروهای خاصی استفاده می‌کنند، باید از مصرف آن خودداری کنند. با توجه به خواص و فواید، می‌توان آن را به عنوان یک مکمل طبیعی در رژیم غذایی گنجاند و از خواص آن بهره‌برداری کرد. معمولاً در فروشگاه‌های مواد غذایی و عطاری‌ها قابل دسترسی است و قیمت آن نسبت به سیر سفید بالاتر است.